Poštovani potrošači,

Molimo vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja pre upotrebe Biftek web shop-a (online prodavnice).

Korišćenjem našeg sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi).

Kompanija Biftek iz Niša zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst. Predlažemo da s vremena na vreme posetite ovu internet stranicu i proverite da li su se Uslovi možda promenili od vaše poslednje posete.

  1. Korisnik je svako lice koje pristupa sajtu biftek-im.rs i svim njegovim sadržajima.

  2. Potrošač je fizičko lice koje kupuje proizvod radi namirenja individualnih, tj. Sopstvenih potreba, a ne radi obavljanja profesionalne delatnosti.

  3. Kupac je pravno lice koje kupuje proizvod radi obavljanja profesionalne delatnosti.

  4. Prodavac u konkretnom slučaju je Industrija mesa Biftek Niš.

Kompanija Biftek na web sajtu objavljuje sadržaje u dobroj nameri. Sve sadržaje na sajtu i weh shop-u koristite isključivo na vlastitu odgovornost i kompanija Biftek se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sadržaji objavljeni na sajtu biftek-im.rs su vlasništvo kompanije Biftek i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima.

Sadržaj prikazan na ovom sajtu, kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl.), tekstovi, logotipi, audio-zapisi, video-zapisi su vlasništvo kompanije Biftek i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti.

Nije dozvoljeno menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ukoliko želite da koristite sadržaje objavljene na ovom web sajtu u druge svrhe od ovde navedenih potrebno je da nas kontaktirate radi dobijanja dozvole.

Srdačno,

Industrija mesa Biftek

 

Biftek Industrija mesa Niš © 2021. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.