Tradicija sa juga

Kratka priča o nama…

Industrija mesa “Biftek” Niš, nekada skromna porodična firma, u poslovne vode uplivava preko trgovine mesom i mesnim prerađevinama, davne 1989.-e godine. Format porodičnog biznisa je premašen 2005. godine, kada je vlasnik kupio klanicu ”Poljopromet”, čime se proširila delatnost i na otkup i klanje stoke, kao i obradu mesa. Pored prodajne mreže, i proizvodni kapaciteti su značajno prošireni kupovinom proizvodnog kompleksa na Mramorskom brdu. Krajem 2016. godine vlasnik “Bifteka”, postaje vlasnik privrednog društva ,,Big Bull Foods,, doo. u Bačincima, koje se bavi istorodnom delatnošću. Danas, Industrija mesa ,,Biftek,, Niš, beleži oko 1500 radnika, preko 100 objekata maloprodaje, i dnevnu produkciju od oko 50 tona.

Godine 2017. vlasnik “Biftek”-a kupuje bivši “Agroživ”, koji se bavi klanjem i preradom živine, registruje svoj pogon za preradu i konzervisanje živinskog mesa, čime upotpunjuje ponudu na tržištu. Vredi pomenuti da se firma, inače samostalna celina u ekonomskom, pravnom i tehničkom smislu, pridržava postulata koji su ekološki orijentisani , drži se medjunarodnih standarda, oprezno prati i prilagođava se zahtevima kupaca, i kao takva postaje spona između kvaliteta i modernizacije, sa jedne strane i tradicionalnih vrednosti, sa druge.

Zaposlenje u Bifteku

Da li želite da postanete član našeg tima? Industrija mesa Biftek je u stalnoj potrazi za adekvatno obrazovanim, ambicioznim i sposobnim ljudima koju su željni napredovanja i usavršavanja.

 

Pogledajte slobodne pozicije
Pančevo
Kragujevac
Zaječar
Niš
Pirot
Prokuplje
Kruševac

Mapa objekata

Naše maloprodajne objekte možete naći u gradovima širom Srbije.
Pogledajte lokacije svih naših prodajnih mesta.


Vidi naše objekte
Biftek Industrija mesa Niš © 2021. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.