Način, uslovi i vreme isporuke

Biftek web shop uključuje dva načina isporuke:

1. Dostava preko Biftek-ove distributivne mreže, Biftek transportnim vozilom na kućnu adresu, tj. adresu naznačenu u porudžbenici, a koja se vezuje za teritoriju grada Niša;

2. Lično preuzimanje u objektu - nekoj od Biftekovim poslovnica širom Srbije.

Pri preuzimanju robe koja se transportuje kupcu od strane prodavca i ličnom preuzimanju u objektu, pravo i dužnost kupca su da proveri dostavljenu ili preuzetu robu, i da eventualne primedbe zbog vidljivih nedostataka odmah, na licu mesta saopšti odgovornom licu, vozaču, odnosno prodavcu, inače gubi pravo koje mu po tom osnovu pripada.

Kad se posle prijema robe od strane kupca pokaže da roba ima neki nedostatak, propust ili bilo kakvo neslaganje sa porudžbenicom, koji se nije mogao otkriti uobičajenim pregledom prilikom preuzimanja robe (skriveni nedostatak), kupac je dužan, pod pretnjom gubitka prava, da o tom nedostatku obavesti prodavca, vozača, tj. odgovorno lice iz Biftek-a na licu mesta.

Isporuka Biftek vozilom

Ukoliko ste izabrali isporuku Biftek vozilom, tj. Biftek distributivnom mrežom, služba odgovorna za WEB SHOP-a ima prava da Vas kontaktira radi daljeg dogovora.

Na teritoriji grada Niša - Centar i "krug" od 10 km od centra je isporuka besplatna.

Lično preuzimanje

Ukoliko ste izabrali lično preuzimanje, na samoj online prodavnici birate objekat sa precizno naznačenom adresom.

Rokovi isporuke

Predviđeno vreme isporuke može biti 1h od trenutka prihvatanja porudžbenice. Vreme isporuke je od 09h - 21h radnim danima (od ponedeljka do petka). Isporuka subotom je od 09-20h, do je nedeljom od 09-15h,

 

Biftek Industrija mesa Niš © 2021. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.