Donacija hrane gradu za najugroženije

Maj 28, 2021

https://www.youtube.com/watch?v=GKxxhTMJ1bY

Industrija mesa „Biftek“ donirala je gradu i građanima Niša koji su najteže pogodjeni pandemijom virusa Kovid-19 proizvode vredne 2,6 miliona dinara.

Prehrambeni proizvodi kompanije, ali i proizvodi ostalih proizvodjača koji se inače prodaju u maloprodajnim objektima kompanije „Biftek“, otpremljeni su do krajnjeg odredišta sa tri kamiona.

Krunislav Jović iz Industrije mesa „Biftek“ izjavio je da su se u toj društveno odgovornoj kompaniji odlučili za donaciju kako bi pomogli sugradjanima koji su se našli u teškoj situaciji usled vanrednog stanja i pandemije korona virusa.

„Industrija mesa „Biftek“ zapošljava 1.200 radnika i ima značajnu ulogu u snabdevanju gradjana u našoj zemlji. Organizovali smo proizvodne i logističke kapacitete i omogućili da svi naši proizvodi budu dostupni kupcima širom Srbije i u vreme vanrednog stanja“, istakao je Jović.

On je naglasio da i u ovoj situaciji poštuju stroge procedure koje omogućavaju da proizvodi Industrije mesa „Biftek“ ispunjavaju sve propisane standarde kvaliteta.

Biftek Industrija mesa Niš © 2021. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.